Sbírka pro rodinu Anosových

Manželé Anosovi pocházejí z Ukrajiny a oba žijí v Česku s trvalým pobytem. V prosinci 2015 utrpěl pan Anosov po pádu ze střechy velmi těžký úraz a zůstal kompletně ochrnutý a upoutaný na lůžko. Od té doby je hospitalizován na spinální jednotce FN Motol. Pan Anosov nesplňuje podmínky na výplatu invalidního důchodu, nemocenské a nemá nárok ani na odškodnění za pracovní úraz. Pro vyřízení invalidního důchodu se čeká na vyjádření ukrajinské strany. Paní Anosová pečuje o třináctiměsíčního syna a zůstala s ním téměř bez prostředků. Žijí pouze z rodičovského příspěvku a příspěvku na bydlení. Přestěhovala se do velmi malé garsoniéry a čelí hmotné nouzi a nejisté budoucnosti. Kromě životních nákladů pro sebe a syna musí hradit i nákladné zdravotní potřeby pro manžela. Prosíme o finanční podporu rodině Anosových, která by pomohla řešit jejich obtížnou situaci, zvláště v této chvíli, kdy pan Anosov nemá žádný finanční příjem a paní Anosová nemůže pracovat vzhledem k péči o dítě.

(například „babička“, „milý kolega František“ nebo název Vaší firmy apod.)
(pro správný tvar slovesa na certifikátu)

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí. Jak je zpracováváme, najdete na www.scps.diakonie.cz/moje-udaje

třimínusjedna=

Pozn.: položky označené * jsou povinné.

Organizátor

Diakonie ČCE - SCPS